Activitats dels col·legiats i d’altres entitats


Si voleu publicar alguna activitat, heu d'omplir aquest formulari:


Premis Fundació DomusVi

Els Premis Fundació DomusVi es concedeixen amb l'objectiu de reconèixer el compromís social de persones i institucions que contribueixen a millorar la qualitat de la vida de la gent gran i fan del món un lloc millor.
En la present edició, els Premis estan dotats amb més de 44.000 euros.
Els premis es lliuraran en un acte públic que tindrà lloc al mes de novembre. La decisió de cada un dels premis serà públic, es comunicarà a tots els participants i es difondrà a través de la pàgina web de DomusVi i dels mitjans de comunicació.


Festa Fes-te de la Llengua

La Secció Filològica de l’IEC té previst celebrar el 19 d’octubre, de vuit del vespre a dotze de la nit, als jardins del Palau Robert de Barcelona, la primera Festa Fes-te de la Llengua, que té com a objectiu manifestar el caràcter expressiu i lúdic del català.


Voluntariat per la llengua (parelles lingüístiques)

El Voluntariat per la llengua posa en contacte una persona que parla català amb normalitat amb una persona que l'està aprenent, li fa vergonya parlar-lo, té pocs espais per practicar-lo, etc. Només cal dedicar-hi 1 hora a la setmana durant 10 setmanes. Es practica la llengua en un entorn distès i és totalment gratuït.


Propostes ARC de llengua i literatura

Des del CESIRE- Àmbit lingüístic/CIREL us fem arribar una nova selecció de propostes ARC de llengua i literatura.