« tornar


Gran Teatre del Liceu: Preus promocionals i condicions especials per als espectacles

Promoció especial gener del 2017

Werther, de Jules Massenet

Avantatge: 25% de descompte per a l’estrena del dia 15 i les funcions del 17, 18 i 19 de gener

En el moment de la compra a través de la web, només cal escollir el descompte COL·LECTIU 25% i validar-lo amb el codi promocional WERTHERCOLCD17.

Consulteu el cicle de conferències relacionat amb la seva programació.

En virtut del conveni firmat el 2 de novembre de 2015 entre el Col·legi i la Fundació del Gran Teatre del Liceu, els col·legiats es beneficiaran d'uns preus promocionals i condicions especials per a l’assistència als espectacles organitzats pel Liceu.

La contractació dels serveis es farà preferentment mitjançant codis promocionals exclusius per al Col·legi i els seus membres. Per al seu ús els membres del col·lectiu s’hauran d’acreditar donant-se d’alta en la zona personal de la pàgina web del Teatre (www.liceubarcelona.cat). La contractació també es podrà fer directament a les taquilles del LICEU amb la presentació del carnet de col·legiat.

Els col·legiats gaudiran d’un 5% de descompte per a totes les funcions de la temporada 16-17 del Gran Teatre del Liceu a excepció de les funcions del Petit Liceu i els següents títols de la temporada: Macbeth (7-10-16), Els pastoets (17/18-12-6) i Thais (1/4-3-17).

Els interessats han de trucar al Col·legi, que els facilitarà un codi.

La compra es limita a 2 localitats per associat i funció.

Addicionalment i ocasionalment, el Liceu informarà el Col·legi de promocions especials tipus last minute. En aquest cas, ell Teatre facilitarà un codi promocional d’ús exclusiu que permetrà als col·legiats beneficiar-se’n.