Serveis bancaris amb Caixa d’Enginyers

Caixa d’Enginyers l'ajuda a fer realitat els seus projectes amb les millors condicions


Caixa d'Enginyers és una societat cooperativa de crèdit que destaca per una gestió prudent i responsable. Ja fa més de 45 anys que satisfà les necessitats financeres i asseguradores de socis i col·legiats amb solucions personalitzades i una àmplia gamma de productes i serveis en les millors condicions. 130.000 socis ja ens han elegit per ser el seu referent en banca i assegurances.
 
Arran de la col·laboració que el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya manté amb Caixa d'Enginyers i amb la finalitat d’oferir als membres col·legiats les millors condicions, l’Entitat ofereix els seus productes i serveis en condicions avantatjoses com els préstecs professionals, familiars i personals, línies de finançament per empreses i autònoms (microcrèdits IFEM i línies ICO entre altres), operativa bancaria a través de telèfon, web i la app BANCAMóvil, inversions mitjançant diferents instruments financers i nombrosos serveis perquè faci realitat els seus projectes.
 
Visiti la nostra oficina ubicada al Col·legi, amb la màxima disponibilitat en horari de 9 a 14 i de 16 a 19h. Per a més informació, consulti la seva oficina més propera a www.caixa-enginyers.com o truqui al 902 300 321 (+34 933 102 626) d'Oficina Directa.

Encara no coneixes la nostra targeta col·legial?

A Caixa d’Enginyers t’oferim una targeta Visa de crèdit i les funcionalitats del teu carnet col·legial, tot en una sola targeta!

Et calen més arguments?

  • Certificació del teu col·lectiu professional
  • Comoditat de la signatura electrònica per a tràmits i gestions on-line
  • Funcionalitats de targeta Visa de crèdit
  • Condicions de Caixa d’Enginyers, amb nombrosos serveis sense comissions

Perquè ens posem al teu lloc, t’ho posem ben fàcil.

Clica l’enllaç a continuació, indica’ns quan et va millor que contactem amb tu i t’informarem en persona. No perds res i tens molt per guanyar.

Vull que m’amplieu la informació                   Vull saber més de Caixa d’Enginyers