« tornar


Poesia + Educació + TIC. II Jornada Educativa Joan Brossa

Des del Servei Educatiu de la Fundació Joan Brossa apostem per un projecte formatiu que s’adeqüi al context de transformació social en el qual ens trobem immersos. Vivim en la societat de la imatge, de la tecnologia i de la immediatesa i, per això, hem d’aconseguir que s’incorporin nous processos educatius a l’aula que motivin els alumnes i que fomentin la creativitat i el treball en equip.

Sense oblidar els suports d’aprenentatge tradicional, és fonamental conèixer quines eines i recursos tenim a la nostra disposició per explorar la poesia amb els nostres alumnes i de quina manera els podem implementar a l’aula. I és aquí on la tecnologia juga un paper molt important.

Amb la finalitat d’analitzar processos d’innovació educativa en l’àmbit poètic i literari a partir de l’ús de les TIC, us proposem una jornada educativa en què diferents professionals del sector ens explicaran la seva experiència i ens proporcionaran idees, consells, eines i dinàmiques de treball amb la finalitat de contribuir a construir un nou model educatiu per al nostre país.

Més informació