« tornar


Premi Ètica i Ciència

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca la 3a. edició del Premi “Ètica i Ciència” per a Centres d´Ensenyament amb l´objectiu de proporcionar reconeixement i suport a iniciatives i projectes educatius que fomentin la sensibilitat i la reflexió dels alumnes al voltant de les implicacions ètiques de la ciència, de la recerca científica i de les aplicacions tecnològiques.

El jurat valorarà aspectes tals com el caràcter innovador del projecte, el desenvolupament de les capacitats dels alumnes, l’impacte i transversalitat del projecte en el conjunt del centre i, molt especialment, el lligam entre les qüestions ètiques i les científiques.

Al Premi hi poden optar tots els centres d´ensenyament de l'Estat, públics o privats, que imparteixin Educació Primària, ESO, Batxillerat o Formació Professional. S’atorgaran 3 premis consistents en dotacions econòmiques de 5000, 2500 i 1000 euros. La data límit per enviar les propostes és el 31 d’octubre de 2016.

Trobareu més informació sobre el procés de registre de candidatures, la documentació que cal aportar i els projectes premiats en edicions anteriors a la nostra web: www.fundaciogrifols.org

Més informació