Promocions i descomptes

El Col·legi, amb l'objectiu de promoure les activitats culturals i d'oci dels seus col·legiats, manté descomptes amb diferents institucions que beneficien el nostre col·lectiu: Teatre Nacional de Catalunya, L'Auditori, Espai Brossa, Teatre Lliure, etc.

Gran Teatre del Liceu: preus promocionals i condicions especials per als col·legiats

En virtut del conveni firmat el 2 de novembre de 2015 entre Col·legi i la Fundació del Gran Teatre del Liceu, els col·legiats es beneficiaran d'uns preus promocionals i condicions especials per a l’assistència als espectacles organitzats pel Liceu.


El Goethe-Institut ofereix un 15% de descompte als col·legiats

Cal identificar-se presentant el Carnet Col·legial en el moment de la inscripció a l’institut


Viatge cultural al Perú

Els col·legiats i col·legiades del CDL hi teniu descompte!


Oferta especial de SARquavitae per als col·legiats

SARquavitae, la plataforma integral de centres i serveis d’atenció sanitària i social, ofereix als col·legiats i als seus cònjuges, ascendents i descendents un descompte sobre l’import de les tarifes vigents dels serveis de SARquavitae.


LA SECA ESPAI BROSSA

25 % de descompte per als col·legiats


Descomptes en els aparcaments Saba

Gràcies a un acord de col·laboració amb Saba, us oferim diversos descomptes en els aparcaments d'aquesta empresa


BECA PAU CASALS

La Beca Pau Casals que ofereix la Fundació Pau Casals, vol ajudar els joves violoncel•listes a ampliar els estudis de l’ instrument, per perfeccionar-ne la tècnica i l’art mitjançant la continuïtat dels estudis i la formació amb professionals destacats.


El Cercle Artístic de Sant Lluc ofereix un descompte especial als col·legiats

Els col·legitas podran beneficiar-se d'un descompte especial del 15% en els cursos organitzats pel Cercle Artístic de Sant Lluc.


Adreça de correu electrònic gratuita

Nou domini exclusiu per als col·legiats: cllicenciats.cat


2x1 en l’entrada general de la Vil·la Museu Pau Casals

2x1 en l’entrada general de la Vil·la Museu Pau Casals


APPLE

Descomptes i preus especials en tots els productes Apple. El descompte oscil·la entre l’1% i el 12% en funció del producte (no s’aplica a iPhone)


Nou servei d'assegurances

A través d’un acord amb Caixa d’Enginyers, us oferim una àmplia gamma d’assegurances de salut, llar, automòbil, vida, viatges, responsabilitat civil.


Banc Sabadell: Oferta de productes i serveis

Per ser membre del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, Banc Sabadell ofereix una amplia oferta de productes i serveis financers adreçats als col·legiats.


Teatre Lliure

Els col·legiats podran assistir als espectacles del Teatre Lliure amb el 5% de descompte per a dues persones, si presenteu el carnet de col·legiat. Per a més informació consulteu el web www.teatrelliure.com


Lloguer de vehicles SIXT

Lloguer de vehicles SIXT


Espai Brossa Escènic

Gràcies al conveni de col·laboració subscrit amb l'Espai Brossa Escènic, podreu assistir als seus espectacles amb el 25% de descompte per a dues persones, si presenteu el carnet de col·legiat. Podeu consultar la programació a www.espaibrossa.com


DESCOMPTES AMB AIR FRANCE i KLM

Si voleu amb Air France o KLM, podeu gaudir de descomptes


L'Auditori

A la web www.auditori.com trobareu informació sobre els concerts de l'OBC d'aquesta temporada. Els col·legiats que ho desitgin podran adquirir les localitats amb un 10% de descompte presentant el carnet a les guixetes de l'Auditori.


Descomptes als teatres Gaudí i Versus

25% de descompte per als col·legiats. Consulteu la programació.