« tornar


Salut i Ecologia

Els tallers tractaran diversos aspectes sobre els impactes de la contaminació atmosfèrica, la qualitat de l’aigua, i el canvi climàtic sobre la salut, així com la influència dels factors ambientals sobre els aspectes neurològics. Per desenvolupar aquestes temàtiques comptem amb la col·laboració d’experts i centres de recerca punters en el seu àmbit, com ara el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL), el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), l'Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA) i la Universitat de Barcelona. També hi haurà sessions de caire metodològic sobre l’aprofitament pedagògic a l’aula d’aquests continguts.
Podeu consultar les dates dels cursos al web de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació a través d’aquest enllaç i us podeu inscriure a la pàgina http://www.amgenteach.eu/register.
Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment a través del correu electrònic mgallel@fundaciorecerca.cat o bé al telèfon 93 268 77 18.