« tornar


Vuitena edició de les Beques Jaume Casademont

Enguany les beques arriben a la vuitena edició, unes Beques que fins ara ja ha impulsat més de 70 projectes en les edicions anteriors.

En aquesta edició 2014-15 la Fundació convoca 16 beques, una més que en l’edició anterior que estaran repartides de la següent manera:

6 Beques Educar Menjant, que fomenten l’educació en hàbits alimentaris entre els més joves, i que reben el suport de Dipsalut, Llet Nostra, Vegetàlia, Vinyals Soler, Empordàlia, Supermercats Plusfresc i Pans & Company.

2 Beques Actívica, que impulsen projectes que fomentin l’activitat física com a hàbit saludable, que reben el suport de Dipsalut , l’Ajuntament de Girona i l’empresa Parkk’s.

2 Beques de Cultura Popular, que promocionen espectacles innovadors en el camp de la cultura d’arrel tradicional, tenen el suport de Llet Nostra i l’Ajuntament de Girona i la Fira Mediterrània de Manresa.

6 Beques Joves10 que ajuden a joves de batxillerat i Formació Professional a desenvolupar els seus projectes personals basats en la cultura de l’esforç, , compten amb el suport de l’Ajuntament de Girona , l’Espai Gironès , Galetes Trias i Pans & Company, que enguany també ha apadrinat una beca en aquesta categoria.

Més informació