« tornar

Acte de clausura del curs 2014-2015 de la Universitat Sènior

Ple total a la sala Ramon Fuster del Col·legi per acollir, el 10 de juny, l’acte de clausura d’aquesta edició de la Universitat Sènior.

Va donar la benvinguda als assistents la secretària general de la nostra institució, M. Dolors Martí, que va explicar com es desenvoluparia l’acte.

Van prendre la paraula aleshores diversos representats dels alumnes de cadascun dels cursos –per ordre d’intervenció, Teresa Lluch, Mercè Albaigès, Oriol Serra i Mariano Royo–, que van comentar la seva experiència com a alumnes.

Els professors Sam Abrams, Joan Alberich, Carolina Camañes i Jordi Parramon van poder escoltar de viva veu els elogis que els van dedicar els seus alumnes, que van coincidir a valorar molt positivament la qualitat dels respectius cursos de literatura, cultura clàssica, història de l’art i història de la música.

Finalment, va tornar a intervenir M. Dolors Martí, que va presentar l’oferta de la pròxima edició de la Universitat Sènior, que inclou en aquesta ocasió dos cursos més: La mística en la cultura europea i La cultura científica avui I: El nostre entorn.

Tot seguit els assistents van sortir a la terrassa, on van poder escoltar la interpretació de tres peces pel quartet de flauta Neuma mentre degustaven coca i cava.

Més informació sobre el curs 2015-2016