« tornar

Acte de clausura del curs 2016-2017 de la Universitat Sènior

Més de 150 persones van assistir a l’acte de clausura de la Universitat Sènior, que va tenir lloc el 8 de juny al CaixaForum.

Després que Valentí Farràs, director del CaixaForum, donés la benvinguda als assistents, va prendre la paraula Ma. Dolors Martí, secretària general del Col·legi, que va resumir la trajectòria i els projectes de futur de la Universitat Sènior, una iniciativa que va néixer ja fa cinc anys i que s’ha consolidat com una de les activitats fonamentals del Col·legi.

Tot seguit va prendre la paraula Antoni Janer, filòleg i periodista, que va pronunciar la conferència La vida secreta de les paraules: el fascinant món de les etimologies, en la qual va comentar d’una manera amena i molt d’humor, exemples curiosos de l’evolució de les paraules.

L’entrega de diplomes als alumnes que han completat un cicle de quatre anys de les diferents matèries va posar fi a l’acte.

Entrega de diplomes dels cursos de literatura

Cal afegir que una setmana abans, l’1 de juny, es va organitzar un acte per entregar els diplomes als alumnes de Sam Abrams que han cursat els quatre anys de literatura universal que imparteix.

A més del mateix Sam Abrams, que va comentar el que ha significat per a ell fer de professor d'aquests cursos, hi va intervenir Francesc Danés, membre de la Junta de Govern, que va presentar l'acte.