« tornar

Acte de cloenda de la Universitat Sènior d'enguany

El proper 5 de juny, a partir de les 12 h, tindrà lloc l'acte de cloenda de la Universitat Sènior d'enguany, en aquesta ocasió en l'esplèndid marc del Seminari Conciliar de Barcelona (C/ Diputació, 231). El Seminari Conciliar va ser construït per l’arquitecte Elies Rogent i inaugurat el 1904. Rogent va ser un dels mestres d’Antoni Gaudí.  

Hi intervindran M. Dolors Martí, secretària general del CDL, Joan Manuel del Pozo, exconseller d'Educació, i Joan Hernández, professor de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB).

De manera opcional, a les 11 h, s'ofereixen unes visites guiades i exclusives a la Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona i al Museu Geològic del Seminari de Barcelona.

La Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona (BPEB), fundada el 1775, és la biblioteca pública conservada més antiga de la ciutat, i acull un gran i important fons de llibre antic i modern.

El Museu Geològic del Seminari de Barcelona té com a objecte d’estudi la paleontologia, principalment d’invertebrats. Fou fundat el 1874 per Jaume Almera i Comas

L'acte acabarà amb un aperitiu de comiat a les 13.15 h.