Actes de Sant Jordi 2022

Col·legi Oficial

El 20 d'abril hi haurà la presentació del llibre "La darrera plana. Escrits sobre el final de la vida", un recull d'escrits sobre la vellesa dels alumnes del Taller d'escriptura autobiogràfica de la Universitat Sènior del Col·legi. El 21 d'abril, Marta Pessarrodona oferirà la conferència "Tot m'admira i m'ha admirat sempre: la poesia", amb motiu del seu 80è aniversari, sobre la seva trajectòria vital i intel·lectual. També ens parlarà de la publicació de "Tot m'admira. Poesia completa (1965-2021)".

Presentació del llibre La darrera plana. Escrits sobre el final de la vida

Dia 20 d’abril, 18.30 h
Presencial

La darrera plana. Escrits sobre el final de la vida recull un seguit d'escrits sobre la vellesa des de perspectives molt diverses, elaborats pels alumnes del Taller d'escriptura autobiogràfica de la Universitat Sènior del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya i il·lustrats per un grup de joves.

El projecte es va gestar al desembre del 2020, quan la mort de persones grans a les residències del nostre voltant revelava les condicions inacceptables en les quals algunes persones viuen la seva vellesa. El llibre conté una reflexió necessària sobre el lloc que reservem a la gent gran en contrast amb el lloc que desitgem ocupar al final de la vida.

Hi participaran alguns dels autors dels escrits, que llegiran parts del llibre i ens explicaran la seva experiència, i també amb alguna de les joves il·lustradores.

Cal confirmar l'assistència en aquest enllaç.

"Tot m'admira i m'ha admirat sempre: la poesia". Conferència de Marta Pessarrodona: 

Dia 21 d’abril, 18.30 h
Presencial

Marta Pessarrodona, reconeguda poeta, narradora, assagista, dramaturga i traductora, ens oferirà un recorregut per la seva obra, amb motiu del seu 80è aniversari, i ens parlarà de la publicació de Tot m’admira. Poesia completa (1965-2021).

Cal confirmar l'assistència en aquest enllaç.