Apunta’t al voluntariat per la llengua!

Col·legi Oficial

Si parleu català i teniu una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, us convidem que us feu voluntaris per tenir una parella lingüística del Voluntariat per la llengua.

Si parleu català i teniu una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, us convidem que us feu voluntaris per tenir una parella lingüística del Voluntariat per la llengua.

Una manera molt senzilla i enriquidora d’ajudar les persones que es volen integrar plenament a casa nostra, i de contribuir a l’ús social del català. Podeu triar entre fer trobades presencials o virtuals. Les condicions són: ser major d'edat, disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i, sobretot, tenir ganes de parlar!

El programa Voluntariat per la llengua ja ha format més de 150.000 parelles lingüístiques des del 2003. Llegiu els testimonis de participants i col·laboradors al blog de VxL (https://www.vxl.cat/blog) i mireu l'exposició virtual "Quan parles fas màgia" per saber-ne més del programa.

Per apuntar-vos-hi o demanar-ne més informació com a col·legiats, escriviu a vxl@cpnl.cat, i indiqueu-hi:

Nom i cognoms
Lloc de residència 
Número de col·legiat o col·legiada al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

 

Us animem a fer màgia!