« tornar


Barcelona acull per primer cop la fase presencial del curs de formació de professors d’espanyol de l’Instituto Cervantes

La seu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL) acollirà al juliol la fase presencial del curs de professors d’espanyol com a llengua estrangera.

Amb les inscripcions ja obertes, el curs consta de 140 hores amb seminaris online, tallers presencials a Barcelona i pràctiques tutoritzades a l’estranger.

El Consell General de Col·legis de Llicenciats i l’Institut Cervantes han signat un conveni en què es preveu que Barcelona aculli per primer cop la fase presencial del curs de formació de professors d’espanyol com a llengua estrangera la setmana del 6 al 10 de juliol a la seu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL).

Amb les inscripcions ja obertes, el curs s’iniciarà el pròxim 2 de març i finalitzarà el 4 de setembre, i comptarà amb 140 hores semipresencials, repartides en seminaris online, tallers presencials a Barcelona i la possibilitat de fer pràctiques a l’estranger.

Josefina Cambra, degana del Col·legi, valora molt positivament l’oportunitat formativa i de recerca de feina que pot suposar participar en un curs d’aquestes característiques, sobretot per als residents a l’estranger o els que hi vulguin anar.

En aquest sentit, el curs és especialment indicat per a aturats, llicenciats, estudiants en l’últim any de carrera i professionals que busquin oportunitats laborals a l’estranger, tant si ja són fora com si es plantegen un canvi d’aires. A més, tots els participants tindran accés directe al material didàctic amb què es treballarà durant el curs i que serà de gran suport en el moment de trobar feina.

Més informació i inscripció

Presentació del curs de formació inicial per a professorat d’espanyol com a llengua estrangera