Acte de lliurament de la primera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat

Invitació PDF

El degà i la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya es complauen a convidar-vos al lliurament de la primera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat.

 Presidirà l’acte l'Hble. Sra. Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats.

 L’acte tindrà lloc el dilluns, 21 de març, a les sis de la tarda, a la sala Ramon Fuster del Col·legi(Rambla de Catalunya, 8, principal · 08007 Barcelona)

 Us preguem que confirmeu la vostra assistència al telèfon 933 170 428.

 L'objectiu dels Premis, convocats pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, amb la col·laboració de les universitats catalanes, és reconèixer l'esforç que han fet durant un any les noves generacions de docents i premiar els millors treballs de fi de màster, independentment de l'especialitat, dels quals es valora sobretot la perspectiva professional i deontològica i els aspectes pedagògics innovadors.

El Jurat dels Premis ha escollit els guanyadors de la primera edició dels guardons entre els gairebé cinquanta treballs presentats de totes les universitats catalanes que imparteixen el màster de Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes:

• Universitat de Barcelona
• Universitat Autònoma de Barcelona
• Universitat Politècnica de Catalunya
• Universitat Pompeu Fabra
• Universitat Ramon Llull
• Universitat de Lleida
• Universitat de Girona
• Universitat Rovira i Virgili
• Universitat Oberta de Catalunya
• Universitat de Vic - Universitat Catalunya Central

A causa de la gran qualitat i rigor dels treballs rebut, no ha estat fàcil, per al jurat, arribar al veredicte final.

ACTA DE LA REUNIÓ DEL JURAT PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS DE TREBALL DE FI DE MÀSTER EN FORMACIÓ DEL PROFESSORAT (1a EDICIÓ)

Reunit a Barcelona el dia 14 de gener de 2022, el jurat, presidit pel degà del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL), el col·legi de docents, Àlex Rocas, i format per Susana Aránega (Universitat de Barcelona), Mar Carrió (Universitat Pompeu Fabra), Antoni Domènech (CDL), M. Dolors Martí (CDL), Judith Miró (CDL), Jesús Moral (Departament d’Educació), Maica Sanz (Universitat Politècnica de Catalunya) i Alexandra Vraciu (Universitat de Lleida), actuant com a secretària del jurat Carme Panchón, acorda premiar els treballs següents:

A)  PRIMER PREMI

Utilització del banc de recursos de les proves Castor en la incorporació de material i canvi metodològic per potenciar el Pensament Computacional a l'ESO, de Paula Pacho Ruiz, estudiant de la Universitat Politècnica de Catalunya.

B)  SEGON PREMI

Literatura 2.0 en el batxillerat. Adaptació didàctica de Terra baixa (1896), d’Àngel Guimerà, al llenguatge videolúdic, de Clàudia Raventós Albà, estudiant de la Universitat de Barcelona (UB).

  C)  TERCER PREMI 

 Anàlisi de textos argumentatius sobre el cicle de l'aigua: ús del coneixement científic en el posicionament d’una controvèrsia socio-científica, de Cristina Pardo Camacho, estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

MENCIONS

 “Com és una ciutat sostenible?: ho investiguem i en construïm una!” Una proposta didàctica per promocionar el desenvolupament sostenible en l’ensenyament de la geografia, de Jana Clarà i Badosa, estudiant de la Universitat de Girona.

Estratègies per fomentar la participació de l'alumnat amb una perspectiva de gènere a les classes de ciències, de Vicente Roca Agujetas i Gemma Gou Alsina, estudiants de la Universitat Pompeu Fabra - Universitat Oberta de Catalunya (UPF-UOC).

 

Aquí podeu consultar les Bases de la primera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat.