« tornar

CaixaForum Palma acull les I Jornades sobre l'Ensenyament de les Ciències: el mar com a recurs educatiu

El 3 i 4 de febrer van tenir lloc a CaixaForum Palma les I Jornades sobre l'Ensenyament de les Ciències: el mar com a recurs educatiu, organitzades per la Delegació del CSIC a les Illes Balears, el Consell General de Col·legis Oficials de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències d'Espanya i el Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa".

Aquestes jornades responen, des de la innovació educativa, a necessitats formatives de mestres, professors i professionals de l'educació i exploren, en aquesta edició, les possibilitats de la mar com a recurs educatiu.

El programa tenia entre els seus objectius: integrar les ciències marines i l'oceanografia en els programes educatius, fomentar la cultura oceànica dels estudiants i obrir vies de col·laboració entre investigadors, divulgadors i comunitat educativa.

El dinamisme va marcar aquestes jornades amb activitats teòriques i pràctiques: conferències a càrrec d'especialistes en didàctica de les ciències, tallers senzills i 'lowcost ', monòlegs científics i visites guiades al Vaixell Oceanogràfic SOCIB i a les exposicions de CaixaForum Palma.