Eleccions per renovar la Junta de Govern

De conformitat amb el que estableixen els nostres Estatuts (art. 27-34), la Junta de Govern del nostre Col·legi convoca eleccions per a la renovació de tota la Junta de Govern, que se celebraran el dia 21 de febrer de 2023, a la seu social del Col·legi (Rambla de Catalunya, 8, principal). Podeu consultar el document en aquest enllaç.

A punt l'Escola d'Hivern 2023

Ja hem obert les inscripcions de l'Escola d'Hivern 2023! Amb una atenció especial al nou desplegament curricular, oferim formació sobre ciències socials, metodologia, ciències experimentals, tecnologies digitals i llengua i literatura.

CAMPUS

 

COL·LEGIA'T

 

 

Sumem
plegats per
l'educació!

Universitat Sènior

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2022 al juny del 2023. S'adreça a titulats universitaris més grans de 55 anys. Animeu-vos a consultar-ne el programa, i reserveu la vostra plaça!

III Jornades de Didàctica de les Ciències Socials

Vols afavorir l’interès per les ciències socials dels teus alumnes? Apunta’t a les III Jornades de Didàctica de les Ciències Socials, per treballar la guerra i la pau a l’aula de manera competencial. Dies 9 i 10 de febrer de 2023.

Eines per al desplegament curricular

Curs pràctic que vol facilitar al docent eines i recursos per al desplegament dels nous currículums, tant a l'ESO com al batxillerat, per a diferents matèries i en el marc de l'àmbit transversal. Es treballaran els nous decrets curriculars des de la seva vessant més pràctica i l'aplicabilitat a les aules. Del 26 de gener al 2 de febrer de 2023.

CODI DEONTOLÒGIC DE LA PROFESSIÓ DOCENT

 

Autoregulació
professional
i compromisos

 

Troba la formació que busques!

Cursos, activitats, jornades i seminaris

 

Notícies

Convocat el XLII Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

Ja es poden presentar els treballs per optar al XLII Premi Arnau de Vilanova, adreçats a professors d'ensenyament secundari, alumnes de batxilerat i alumnes de grau, de màster universitari i doctorat.

S'han convocat els concursos oposició ordinari i extraordinari

Adreçat a mestres, professorat d'ensenyament secundari, professorat d'EOI, professorat d'arts plàstiques i disseny i mestres de taller d'arts plàstiques i disseny.

II Premis de treball de fi de màster

Els treballs guardonats de la segona edició dels Premis de treballs de fi de màster en formació del professorat, es faran públics el 2 de març de 2023 al web del Col·legi. El lliurament dels guardons tindrà lloc el dilluns 20 de març a la seu del Col·legi, a les 18.30 h.

Joan Domènech Moner rep el guardó Sa Proa a Tossa de Mar

El nostre col·legiat lloretenc Joan Domènech Moner va ser homenatjat per l’Agrupació Sardanista Tossenca en el marc del 23è concert de sardanes de Cap d’Any amb la cobla Principal de La Bisbal, durant el qual va rebre el guardó Sa Proa per la seva gran tasca a favor de la cultura i les sardanes.

Reprenem les Jornades de reflexió educativa a la Seu d'Urgell i Andorra

“Les STEAM poden ser atractives per a tothom” va ser el tema que es va debatre a la setena edició de les Jornades que van tenir lloc el 26 i 27 de novembre de 2022 a la Seu d’Urgell i Andorra.

Nova oferta als col·legiats al Teatre Lliure. Programació 2022/2023

Fes un cop d'ull a la programació de la temporada! Comença la col·laboració amb el Teatre Lliure per a la nova temporada 2022-2023, amb avantatges per als col·legiats. Viu la cultura!

Cursos d'alemany del Goethe-Institut Barcelona: descomptes per als col·legiats

El Goethe-Institut ofereix un 15 % de descompte als nostres col·legiats sobre el preu d'inscripció als cursos d'alemany del quadrimestre de primavera 2023.

Universitat Sènior. Georg Friedrich Handel (1685-1759). Tres xerrades a càrrec de Joan Vives

El 15, 22 i 29 de novembre de 2022 van tenir lloc, en línia, les xerrades sobre Handel, que va esdevenir un mite ja després de la seva mort, fins a l’extrem que Beethoven el va considerar el més gran compositor del passat.

Noves recerques en catalanística i llengua d’oc (VI CIAJILLC)

El Centre Aixois d’Études Romanes (CAER-EA 854), en col·laboració amb l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (AJILLC), organitza el congrés internacional "Noves recerques en catalanística i llengua d’oc / Nouvelles recherches en catalanistique et en langue d’oc", que tindrà lloc del 12 al 14 d’abril 2023 a Ais de Provença (França). Més informació a https://www.ajillc.cat/inici.