« tornar

Cicle de l'Escola d'Humanitats al CaixaForum Tarragona

Properament CaixaForum Tarragona presentarà un cicle de sessions i trobades d’Humanitats que creiem que és d'un gran interès. 

L’Escola Europea d’Humanitats (EEH) amb seu al Palau Macaya de ”la Caixa” presenta a CaixaForum Tarragona La cultura en temps de la revolució digital, un nou cicle de conferències que té per objectiu redefinir el paper de la cultura en l’era digital amb els canvis tecnològics actuals.

El cicle se celebrarà del 3 al 25 de març i portarà les veus de: Nemrod Carrasco, doctor en filosofia i professor a la UB i assessor de la sèrie de TV3, Merlí; Clara Queraltó, filòloga i escriptora; Enric Palau, cofundador i director de l’empresa Advanced Music i responsable del Festival Sónar; i Carolina Ciuti, comissària d’art i directora del festival LOOP de Barcelona.

A més, l’EEH també organitzarà a CaixaForum Tarragona les trobades La por i l’esperança: utopies i distopies en les arts i la cultura de masses els dies 31 de març i 1 d’abril, en un format proper que permetrà crear diàleg.

El cicle està coordinat i presentat per Josep Ramoneda, periodista i filòsof.