Cicle de conferències en col·laboració amb el Liceu

En virtut del conveni entre el Col·legi i el Gran Teatre del Liceu, oferim un cicle de conferències relacionat amb la seva programació.

Conferències en col·laboració amb el Liceu per al curs 2020-2021, a càrrec de Pol Avinyó

18 de novembre de 2020:  La Traviata de Giuseppe Verdi. El realisme d'una societat arcaica dalt l'escenari. Conferència en format virtual. Us hi podeu inscriure aquí.

13 de gener de 2021: Les Contes d'Hoffmann de Jacques Offenbach. La darrera gran òpera inacabada del compositor més satíric. Us hi podeu inscriure aquí.

24 de febrer de 2021. Otello de Giuseppe Verdi. La vellesa verdiana amb la literatura de Shakespeare. Us hi podeu inscriure aquí.

21 d'abril de 2021. Tannhaüser de Richard Wagner. La primera maduresa de Wagner i la redempció per amor. Us hi podeu inscriure aquí.

26 de maig de 2021. La bohème de Giacomo Puccini. Tota una vida dibuixada per bohemis al París de finals del segle XIX. Us hi podeu inscriure aquí.

  

Segons la situació sanitària de cada moment, les sessions es faran presencialment, virtualment o en format mixt. La informació s'anirà actualitzant.

Activitat gratuïta. Us hi podeu inscriure aquí.

Hora de totes les conferències: 18.30 h