« tornar

Conferència "Más allá de la docencia hay vida"

El 19 d’octubre va tenir lloc la conferència Más allá de la docencia hay vida. Cómo transferir y  aplicar las habilidades y competencias como docente,  a otros sectores profesionales, a càrrec de Javier Jiménez, director de la Fundació SARquavitae, antic professor de batxillerat en centres privats i públics i professor titular EU de la UB des del 1978.

La conferencia anava dirigida als professionals docents que desitgen un canvi que vagi més enllà de la docència. Va ser una intervenció molt amena que va ajudar el públic assistent a reflexionar sobre les pròpies habilitats i competències.

A través de diversos exemples va animar a tots els participants a analitzar els seus punts forts i febles, les seves amenaces i oportunitats i a no deixar de somiar a arribar allà on volen. En aquest sentit, va formular les preguntes següents:

· T'has plantejat alguna vegada un canvi professional fora de la docència?
· Vols canviar? Estàs disposat a canviar?
· Com funciona el món de l'empresa, o d'altres sectors professionals?
· Quines oportunitats hi ha per a una persona com tu? On són?
· Per on cal començaraquest estilntit, vbes preguntes seg?

A partir de d’aquestes preguntes inicials, va donar diversos consells i amb gran habilitat va aconseguir que el públic marxés animós i sense por a prendre decisions sobre el seu present i futur professional.

Molts dels assistents van agrair l’encert i la utilitat de la conferència i van demanar que se’n programés alguna més d’aquest estil.