Acte inaugural de la desena edició de la Universitat Sènior del Col·legi


Us convidem a participar en l’acte inaugural de la desena edició de la Universitat Sènior del Col·legi, una celebració molt especial. Durant aquests anys hem crescut i consolidat una programació de cursos i d’activats de qualitat i a l’alçada de les vostres expectatives, gràcies al vostre ferm compromís, confiança i entusiasme. Seguirem estant al vostre costat i creixent junts.

Un dels objectius de la Universitat Sènior és promoure la cultura, en les diverses manifestacions, i per això per a aquest dia tan assenyalat hem volgut que l’eix de la conferència sigui la cultura, com a clau de volta dels problemes actuals:

La Cultura: una via de millora per als problemes del present?
Montse Barderi,* escriptora, filòsofa i periodista
Dia: dilluns, 27 de setembre, 11 h
Format en línia

Qui és Montse Barderi? És escriptoraperiodista i filòsofa, especialista en estudis de gènere i autora de nou libres, tant de literatura com de filosofia pràctica. Col·labora mensualment en la secció “Tribuna” d'El Punt Avui i és columnista mensual a Serra d'Or. Ha estat membre del Seminari Filosofia i Gènere de la Universitat de Barcelona, subdirectora amb Fina Birulés del X Simpòsium Internacional de Filòsofes IAPh i patrona fundadora de la Fundació Maria-Mercè Marçal. Forma part del projecte guanyador eTwinning 2015 en l'àmbit Europeu de Ciutats Educadores. L’any 2019 va ser nomenada comissària de l'Any Teresa Pàmies per la Institució de les Lletres Catalanes. Ha estat Premi Prudenci Bertrana 2019 per la novel·la La memòria de l'aigua.

Cal que confirmeu l’assistència mitjançant aquest enllaç. El mateix dia us enviarem l’enllaç de connexió (plataforma Zoom). Si voleu formular preguntes a la nostra ponent ho podreu fer per xat o per correu electrònic a info@cdl.cat.