233905 - Empodera’t! La sort és una actitud

  • Àrea temàtica:

    Eines de millora personal i altres

  • Modalitat:

    Presencial

  • Nivell:

    Internivells

Professorat:

Glòria Palau

Dates:

Del 7 al 14 de juliol 

Dies:

De divendres a divendres

Hores:

D'11.30 a 14.30 h

Total hores:

20

Lloc:

Escola Joan Pelegri

Ha estat sol·licitat el reconeixement d'aquest curs dins el Pla de Formació del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. En aquests moments es troba pendent de resolució.

Tarifes
Col·legiat/ada:

70,00 €

No col·legiat/ada:

115,00 €

Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores:

70,00 €

Els docents viuen un moment desbordant, la incertesa i l’estat emocional dels alumnes els ha portat a bregar amb funcions que ja no són només les pròpies de la transmissió del coneixement. El curs està enfocat a acompanyar-los a viure aquesta realitat. No hi ha respostes úniques i universals, hi ha respostes per a cadascun dels participants. Seran conscients de com viuen i podran prendre decisions. Què aprendran? Si canvio jo, canvia tot. Posant el focus en allò que sí que es pot controlar, la percepció es transforma. Si se n'és conscient, s’actua. Tots en treuen benefici. Amb eines pràctiques de coaching, mediació de conflictes i PNL (programació neurolingüística), es faran càrrec del seu propi benestar, i tot l’entorn hi guanyarà.

Metodologia

El curs és eminentment pràctic, perquè els participants visquin en pròpia pell i des de les seves circumstàncies úniques les eines que cadascú descobrirà per enfocar millor i viure la realitat des d’un altre paradigma ("trencar esquemes"). Es presenten els temes a treballar -a reptar-, i es fan pràctiques grupals i individuals. Debats de retroacció en grups. Cada alumne farà el propi procés individual.

1. Paradigma i percepcions. Pensem que el món és com és. I no. No veiem les coses com són, sinó com som nosaltres (experiències, valors, creences, etc.). I això, en un món tan divers, ens porta alguna batussa…
2. Mapa i territori. Són el mateix? Hi ha un territori, i quants mapes?
3. Transmetre les eines bàsiques de coaching (i algun toc de PNL, ikigai i de consciència plena):
objectius. Què vull? Per a què ho vull? Què passarà quan ho tingui? Què canviarà? Com em veuran? Com serà la meva vida aleshores? Quina persona seré?
4. Informació. Què passa ara que no ho estic aconseguint? Què he fet fins ara? Què m’ha servit i què no? Què he fet amb això? Què passa si no canvio la situació?
5. Opcions. Carta als reis: què m’ajudaria? Què necessito? Què seria ideal? Què em seria útil?
6. Accions. Què faré en X temps que m’apropi a l’objectiu? A què em comprometo? Quan ho faré? De quina manera? Pla d’acció
7. Resultats. Què ha passat quan ho he fet? Què ha canviat? De què m’ha servit? Què he descobert?
8. Retroacció. De què t’adones? Què has après? Amb què et quedes?

Glòria Palau

Tota la meva trajectòria professional té un fil conductor, les persones. I anant un punt més enllà, les persones quan han de lidiar amb situacions més o menys complexes. Des dels inicis fins avui la meva missió ha estat acompanyar-les per arribar a un punt millor per a elles. 20 anys en recursos humans, mediació de conflictes, negociació, programació neurolingüística (PNL), dret col·laboratiu i coaching.

Del 7 al 14 de juliol

Descripció del torn Dies Hores diàries Professor/a Aula Streaming Mode
07-jul., 10-jul., 11-jul., 12-jul., 13-jul., 14-jul. 3 Pendent No Presencial

Escola Joan Pelegri

C/ Consell de Cent, 14, Barcelona - 08014
Adreça electrònica: info@cdl.cat
Telèfon: + (34) 933 170 428