« tornar

22010 - Curs de programació específic per anglès (semipresencial) Places exahurides

Tipus Oposicions
Àrea temàtica Programació didàctica
Modalitat Semipresencial
Nivell Secundària i Batxillerat
Coordinador
Professorat Rosa M. Cano Vallès
Data del 8 de gener al 2 de març. De 17:00 a 20:00
Dies Dilluns de 17 a 20 h. Dates de les sessions presencials: 3, 10, 17 i 24 de febrer i 2 de març
Adreça Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya
Total hores 30
Preu
Col·legiat300,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores300,00€
No col·legiat450,00€

A la part en línia es tractaran els aspectes del currículum d’anglès, normativa i desenvolupament i certs elements de didàctica amb exemples pràctics de les diferents dimensions, com ara comunicació oral, literària i intercultural, blocs transversals on s’inclou la gramàtica, tipus d’activitats competencials, etc. Tots aquests són els ingredients més importants per poder preparar després la programació didàctica per a les oposicions. Per a aquesta part en línia es dedicaran les sessions des del 14 de gener fins al 2 de febrer. Els alumnes hauran de llegir articles i documentació per entendre el currículum, realitzar algunes activitats i comentar activitats didàctiques al fòrum a través de la plataforma virtual Moodle per tal de preparar la segona part, que serà presencial, en la qual es donaran pautes, estructures i idees per preparar la programació didàctica i les unitats per l’oposició i es faran exercicis pràctics sobre com programar i es comentaran exemples. A més, també es treballarà com afrontar el dia de la presentació pública de la programació didàctica i unitat didàctica davant el tribunal (elements, criteris d’avaluació, estratègies, tècniques de relaxació, etc.).

Les sessions en línia començaran el 8 de gener i acabaran el 2 de febrer. Els alumnes faran tasques de preparació del currículum i la programació 15 h en línia. Hauran de dedicar a aquesta part del curs 5 h setmanals, que els serviran per preparar i millorar aspectes de la seva programació.

Dates de les sessions presencials: 3, 10, 17 i 24 de febrer i 2 de març (15 h), els  dilluns de 17 a 20 h. 

En la primera sessió presencial es comentaran dubtes sobre la primera part del curs al principi de la classe i després es passarà a les sessions pràctiques de creació d’unitats didàctiques i la programació amb suggeriments originals per tal d’afavorir la creativitat dels alumnes que demana el Departament i així superar el procés selectiu. També es donaran estratègies organitzatives en la preparació de l’oposició i consells per resistir la pressió psicològica que implica aquest repte.