« tornar

US2045 - Art i Mite. Aprofundim en la relació entre l'art i la mitologia. Visita guiada a l'exposició Art i Mite. Es déus del Prado, CaixaForum (NOVA DATA PENDENT)

Tipus Sortides culturals
Àrea temàtica Sortides culturals
Modalitat en línia
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat Ana Valero Rubio
Data Noves dates durant el 2020. De 11:00 a 12:00
Dies Dissabte
Adreça CaixaForum Barcelona
Total hores 3
Preu
Col·legiat15,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores15,00€
No col·legiat15,00€

Us comuniquem que el Col·legi preveu re programar aquesta sortida de cara a la tardor, abans que acabi l'any, esperant que la situació sanitària estigui normalitzada i que les visites a museus i equipaments culturals es puguin realitzar amb normalitat i sense posar en risc la seguretat d'inscrits i formadors.

 Tan aviat com tinguem la nova data de l'activitat us ho comunicarem per correu electrònic.

 Descripció

Art i mite

La mitologia clàssica ha estat durant segles motiu d’inspiració i creació per a artistes de tots els temps.

Amb motiu de la propera exposició Art i Mite. Els déus del Prado, que oferirà CaixaForum a partir del proper mes d’abril, us convidem a aprofundir en la relació apassionant que hi ha entre l’art i la mitologia; déus, herois i nimfes protagonitzen escenes i relats que destil·len les virtuts i els defectes humans, plasmats a través de la història de l’art per artistes de tots els temps.  

Divendres 15 de maig, de 18.30 h a 20.30 h, la formadora Ana Valero en durà a terme una sessió introductòria a la seu del Col·legi que farà més enriquidora la visita guiada a l’exposició, que tindrà lloc dissabte 16 de maig a les 11.00 h.

Places limitades.