« tornar

203006 - Ensenyem jugant

Tipus Escola d'Estiu
Àrea temàtica Metodologia d'aula i innovació educativa
Modalitat En línia
Nivell Secundària
Coordinador
Professorat Montse Aragonès Muntè, Pau Ferrer Guilamany
Data de l'1 al 20 de juliol. De 23:00 a 0:00
Dies tots els dies
Adreça
Total hores 30
Preu
Col·legiat68,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores68,00€
No col·legiat98,00€

Descripció

El curs consisteix a donar a conèixer els elements del joc com un recurs d’aprenentatge. Es presentaran una sèrie d’eines per gamificar a l’aula i que podran ser útils per aplicar com a metodologia per motivar, incentivar i despertar l’interès dels alumnes.

 Objectius

L’objectiu del curs és donar al professor una sèrie d’eines que puguin anar utilitzant d’una manera dinàmica i eficaç a l’aula tant de primària com de secundària. És a dir, es donaran idees teoricopràctiques que després el docent podrà traslladar fàcilment en el seu grup-classe.

 Metodologia

La metodologia a seguir al llarg del curs és “learning by doing”. És a dir, anar intercalant teoria i casos reals amb activitats pràctiques que hauran de realitzar els alumnes. Les activitats pràctiques seran obligatòries i avaluables.

Avaluació

Les tasques a desenvolupar consistiran a desenvolupar diferents activitats. Ho aniran fent a mesura que anem fent la teoria, és a dir, en cada apartat que anem introduint hauran de desenvolupar una activitat fent ús dels recursos explicats. Com a mínim caldrà haver entregat i aprovat el 80% de les activitats proposades.