« tornar

203214 - Anem a Grècia, parlem grec!

Tipus Escola d'Estiu
Àrea temàtica Llengua i literatura
Modalitat Presencial
Nivell Secundària
Coordinador
Professorat Kyriaki Cristoforidi
Data xxx. De 0:00 a 0:00
Dies de dilluns a divendres
Adreça Consell de Cent, 14. Escola Joan Pelegrí
Total hores 30
Preu
Col·legiat68,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores68,00€
No col·legiat98,00€

Descripció

El curs s’adreça als professors de cultures clàssiques o d’altres matèries, però també a altres interessats que desitgen aconseguir un nivell elemental de grec.

Tant la Grècia peninsular com les illes gregues són destinacions molt populars durant tot l’any. No obstant això, durant els últims anys cada vegada més gent prefereix viatjar amb la possibilitat de poder involucrar-se en la vida dels locals. S’opta per diverses vies alternatives de turisme com l’ecoturisme, l’agroturisme, i sobretot s’opta per poder parlar i entendre el grec.

Aquest curs ofereix la possibilitat de familiaritzar-se i entendre la llengua, la quotidianitat, la història i la cultura grega mitjançant unes sessions instructives, interactives, estimulants i lúdiques.

 Objectius

  • Llegir i escriure en grec.
  • Presentar-se, presentar a uns altres i interactuar en situacions socials.
  • Sol·licitar i donar informació bàsica sobre els horaris, els preus de mitjans de transport, botigues, restaurants, activitats d’oci, teatres, cinemes, etc.
  • Anar de compres.
  • Fer converses bàsiques en les situacions anteriors.

Metodologia

Metodologia comunicativa amb modalitat presencial. Es practiquen les quatre capacitats bàsiques dels idiomes com a llengües estrangeres: comprensió oral i escrita i producció oral i escrita, més l’ús de la llengua. Els estudiants de grec durant la classe podran treballar de manera individual, en grups i amb tota la classe. S’examinaran els continguts lèxics i morfosintàctics com també diverses manifestacions de la cultura grega.

 Avaluació

Avaluació contínua, amb exercicis a classe, deures per a casa, test. S’avalua la participació a classe, els treballs expositius i més. L’avaluació final pot realitzar-se a través d’un examen