« tornar

C203700 - Desenvolupament d’apps educatives (transversal)

Tipus Escola d'Estiu
Àrea temàtica Aprenentatge amb tecnologies digitals
Modalitat en línia
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat David Casacuberta Sevilla, Ferran Adell Espanyol
Data de l'1 al 10 al de juliol. De 0:00 a 0:00
Dies de dilluns a divendres
Adreça en línia
Total hores 15
Preu
Col·legiat70,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores70,00€
No col·legiat100,00€

Aquest curs es realitzarà mitjançant activitats asíncrones, a través de la plataforma Moodle. Per tant, no hi haurà connexions en temps real amb el docent ni horaris establerts.

Una vegada inscrits, rebreu els detalls de connexió per correu electrònic.

 

Descripció

Aquest taller presenta un acostament teoricopràctic a la creació d’apps educatives per a dispositius mòbils. La idea principal és que els participants puguin desenvolupar durant les sessions un projecte propi de creació d’app educativa, afrontant el repte de comprendre i realitzar les diferents fases necessàries per al seu desenvolupament. Aquest petit projecte, que es realitzarà amb el suport dels professors, serà una bona base per continuar posteriorment amb el projecte de desenvolupament per adequar-lo a les necessitats reals de les aules de cada centre o, fins i tot, als estàndards de publicació del sector.

Objectius

  • Proporcionar coneixements i eines tecnològiques per crear aplicacions educatives.
  • Entendre les diferents tipologies d’aplicacions.
  • Adquirir els coneixements tècnics i pedagògics per valorar críticament les aplicacions educatives i les seves funcions, i fomentar les habilitats com a prescriptors.

Metodologia

Durant el taller es treballaran les diferents fases de creació: temàtica, pla pedagògic, guió, storytelling, prototipat i desenvolupament d’una app educativa. Es demanarà als alumnes que duguin el seu portàtil. El professorat els ensenyarà a instal·lar-se el programari lliure. El curs seguirà una metodologia de treball per projecte.

Avaluació 

El curs està pensat per desenvolupar una app educativa senzilla. Per això, cada fase del desenvolupament s’avaluarà al final de la sessió.