« tornar

203701 - Saps muntar una activitat amb Moodle? (transversal)

Tipus Escola d'Estiu
Àrea temàtica Aprenentatge amb tecnologies digitals
Modalitat En línia
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat Montse Aragonès Muntè, Pau Ferrer Guilamany
Data de l'1 al 20 de juliol. De 23:00 a 0:00
Dies tots els dies
Adreça on line
Total hores 30
Preu
Col·legiat68,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores68,00€
No col·legiat98,00€

Descripció

Es presentaran una sèrie d’eines per crear una classe mitjançant un EVA (entorn virtual d’aprenentatge) concretament, amb Moodle i que podran ser útils per aplicar com a metodologia per motivar, incentivar i despertar l’interès dels alumnes.

Objectius

L’objectiu del curs és donar al professor una sèrie d’eines que puguin anar utilitzant d’una manera dinàmica i eficaç a l’aula tant de primària com de secundària. És a dir, es donaran idees teoricopràctiques que després el docent podrà traslladar fàcilment en el seu grup-classe. Concretament es pretén:

Com es fa un qüestionari?

Com s’avalua?

Es poden realitzar treballs cooperatius?

 Metodologia

La metodologia a seguir al llarg del curs és “learning by doing”. És a dir, anar intercalant teoria i casos reals amb activitats pràctiques que hauran de realitzar els alumnes. Les activitats pràctiques seran obligatòries i avaluables.

Elaboració d’una seqüència pràctica dels continguts i recursos digitals explicats.

L’alumnat hauria de disposar d’un curs Moodle en blanc per realitzar les pràctiques amb els permisos del professor editor.

 Avaluació

L’Avaluació és realitzarà mitjançant l’elaboració d’una seqüència pràctica dels recursos digitals que conté el Moodle superant el 80% de les activitats plantejades