« tornar

CF001 - Aplica eines educatives 2.0 al teletreball com a docent (places exhaurides)

Tipus El Col·legi al vostre costat: formació oberta i en línia
Àrea temàtica Aprenentatge amb tecnologies digitals
Modalitat En línia
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat Xavier Medina Yrigoyen
Data Del 20 d'abril al 4 de maig. De 0:00 a 0:00
Dies En línia
Adreça
Total hores 15
Preu
Col·legiat0,00€
No col·legiat0,00€

APLICA EINES 2.0 EDUCATIVES AL TELETREBALL

 

Vols utilitzar eines en línia de fàcil aplicació en el teu teletreball com a docent?

En aquest curs et proposem un full de ruta en el qual t’endinsaràs en eines de comunicació, creació de continguts i creació de nous entorns en línia per als teus alumnes, per fusionar visibilitat, practicitat, comunicació i didàctica de l’aprenentatge en la teva feina.

 Es desglossaran les eines en tres vessants:

  • Vessant de comunicació: eines que ens serveixen per comunicar-nos amb alumnes, docents o pares, com també eines de comunicació i d’enregistrament. 
  • Vessant de creació de continguts: eines 2.0 per mitjà de les quals el docent pot crear material editat amb diverses finalitats, com ara presentació, preguntes de tot tipus, gamificació, reptes, etc.
  • Vessant d’interfície de comunicació: on allotgem continguts? Com pengem continguts de tot tipus?

Per a alguna eina caldrà tenir un compte de Google

 OBJECTIUS

1. Adquirir coneixement de les eines 2.0 presentades i les seves característiques.

2. Conèixer la utilitat de cada eina en la tasca docent del mestre i les seves possibilitats per a l’etapa o nivell en què treballa.

3. Utilitzar eines 2.0 exposades en el curs creant material operatiu per reforçar i consolidar aprenentatges.

4. Fer ús d’eines 2.0 facilitadores per al mestre en la seva tasca de comunicar contingut.

 

1. Symbaloo: Vols crear fàcilment un escriptori virtual molt visual, didàctic, amb icones, que connectin amb enllaços, amb què puguis crear carpetes i que sigui un entorn de fàcil i lliure accés? Symbaloo et permetrà això i molt més, combinat amb imatges teves o de la intranet, i amb la facilitat de publicació. Permet també elaborar un itinerari o repte amb recorregut creat.

 

2. Vols enregistrar àudio en línia de manera fàcil? Speakpipe, Online voice recorder, Vocaroo, Rev_onlinevoicerecorder, Audacity... i el podràs penjar en un site de Google.

 

3. Crea tutorials en vídeo per als teus alumnes. Utilitzarem Screen o matic, Apowersoft i Loom, i podràs triar amb quina eina et sents més còmode per enregistrar-te la veu i unir-te al mon dels youtubers didàctics.

 

4. Genially: sí, Genially és genial, crea exercicis de preguntes en línia amb efectes visuals fantàstics, motivadors, genera reptes i és gamificació en línia, des de preguntes amb decorats efectistes fins a un escape room!! Sense deixar de banda presentacions dinàmiques i interactives amb l’alumne molt fàcils de fer.

 

5. Educaplay: visualment molt atractiva, et permetrà generar exercicis de tota mena, molts tipus de preguntes, incorporant-hi àudio i vídeo. Hi ha la possibilitat de crear una sala tancada per als teus alumnes.

 

6. Quizzlet: et donarà possibilitats de crear fitxes en línia, joc, tot això amb plantilles ben dissenyades, per poder-les compartir.

 

7. Edpuzzle i Vizia, quina és millor? Tindràs dificultats en respondre la pregunta, ja que podràs utilitzar vídeos de YouTube amb les dues i inserir preguntes dins del vídeo de tipus diferents, per fer comprensions orals o reforçar continguts.

 

 


« TORNAR    

  No es pot inscriure en aquest curs: Places esgotades.