« tornar

CF005 - Aplica eines 2.0 educatives al teletreball (II)

Tipus El Col·legi al vostre costat: formació oberta i en línia
Àrea temàtica Aprenentatge amb tecnologies digitals
Modalitat En línia
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat Xavier Medina Yrigoyen
Data del 20 de maig al 3 de juny. De 23:00 a 0:00
Dies tots els dies
Adreça On line
Total hores 15
Preu
Col·legiat0,00€
No col·legiat0,00€

En aquest curs et proposem noves eines, eines més artístiques i de creació per a tu i per als teus alumnes que et serviran per interactuar amb el grup-classe. També hi trobaràs eines de creació de continguts, gamificació i noves eines d’animació.

Es desglossaran les eines en tres vessants:

●      Vessant artístic i de comunicació: eines que ens serveixen per comunicar-nos amb alumnes, docents o pares, com també eines de comunicació i d’enregistrament.

●      Vessant de creació de continguts: eines 2.0 per mitjà de les quals el docent pot crear material editat amb diverses finalitats, com ara presentació, preguntes de tot tipus, gamificació, reptes, etc.

●      Vessant d’animació: eines on la diferència està en com comuniques en moviment continguts i idees.

 Objectius

  • Adquirir coneixement de les eines 2.0 presentades i les seves característiques.
  • Conèixer la utilitat de cada eina en la tasca docent del mestre i les seves possibilitats per a l’etapa o el nivell en què treballa.
  • Utilitzar eines 2.0 exposades en el curs amb finalitats de comunicació i creació de continguts per a l’alumnat dels centres.
  • Fer ús d’eines 2.0 facilitadores per al mestre en la seva tasca de comunicar contingut per mitjà de l’animació.

Murals i mapes 

1. Entrena’t en mapes conceptuals o mapes mentals amb Bubbl.us, Creately i Text2mindmap.  Sense registrar-te podràs fer ús de moltes possibilitats visuals i exportar les teves creacions. Els teus alumnes també podran ser creadors.  

2. Padlet i altres eines per fer pòsters i murals, interactius!, crea murs interactius i col·laboratius amb l'alumnat

3. Fes classe amb Classroom screen, la teva pissarra en línia: sense registrar-te projecta a la teva pantalla d’aula o pdi, aquest escriptori virtual o pissarra en línia, i utilitza totes les eines multimèdia que té per fer de les teves classes, sessions dinàmiques i de participació.

Animació 

 4. Crea amb Powtoon, presentacions videoanimades espectaculars, amb una galeria de personatges, plantilles, entorns, transicions, so, etc., farà que alguns PowerPoint passin a la història.

 5. Photopeach: vols una presentació de fotos, amb música i amb Quiz de preguntes ràpid i fàcil de fer? Aquesta eina et sorprendrà per la rapidesa i qualitat.

 Creadors de continguts i gamificació

  6. Trivinet: crea TRIVIALS en línia, com a mestre i amb col·laboració amb els teus alumnes i fes-ne el seguiment.

 7. Flippity: crea molts tipus de jocs amb els continguts que tu hi introdueixis, amb grans presentacions visuals, dinàmiques interactives i amb jocs molt divertits.