« tornar

192401 - El Baix Llobregat. Laboratori per a l’aprenentatge de la geologia de camp

Tipus Escola d'Hivern
Àrea temàtica Recorreguts geològics
Modalitat Presencial
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat Roberto Espinola Cazorla
Data del 16 al 24 de març . De 9:00 a 14:00
Dies dissabte i diumenge
Adreça viatges
Total hores 20
Preu
Col·legiat65,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores65,00€
No col·legiat100,00€

DESCRIPCIÓ

El curs està pensat per explicar la geologia de la comarca del Baix Llobregat mitjançant un seguit de parades de camp que conformen diferents itineraris. El desplaçament entre parades es faria amb vehicle particular des d’un punt de trobada proposat pel professor. Les despeses de desplaçament seran a càrrec dels participants. Cal portar calçat adequat i roba d’abric. Per a més informació: respinolac@gmail.com

Nota: el preu del curs inclou l’assegurança.

 

OBJECTIUS

A la finalització del curs el professor assolirà un ampli coneixement de la geologia de la comarca del Baix Llobregat i dels esdeveniments geològics principals que la determinen. En especial, coneixerà afloraments molt didàctics per portar els alumnes i explicar els conceptes geològics que es treballin a classe.

 CONTINGUTS

Durant el curs es repassarà l’àmplia geodiversitat de la comarca mitjançant afloraments de camp didàctics i accessibles. Així, s’explicaran les litologies principals del Baix Llobregat, els seus ambients de formació i contingut fossilífer (si s’escau) i les estructures tectòniques que les afecten.