« tornar

US2029 - Taller d’escriptura autobiogràfica I

Tipus Cursos de la Universitat Sènior
Àrea temàtica Altres activitats
Modalitat Presencial
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat Irene Yúfera Gómez
Data Calendari de recuperacions, del 18 de maig al 22 de juny. De 12:00 a 14:00
Dies dilluns
Adreça CDL- Rambla de Catalunya 8, principal
Total hores 28
Preu
Col·legiat220,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores220,00€
No col·legiat280,00€

IMPORTANT. NOU CALENDARI EN FORMAT TELEMÀTIC, A TEMPS REAL

 Davant de la impossibilitat de poder reprendre les classes presencialment per causa de les limitacions derivades de la crisi sanitària, a partir del proper 18 de maig reprendrem, íntegrament en format virtual, les classes de la Universitat Sènior. 

 Les classes es faran en format telemàtic mitjançant connexions en temps real a través de la Plataforma Microsoft Teams. Rebreu un enllaç per correu electrònic, que us permetrà l’accés a la classe en directe.

 Calendari

Dilluns, 18 de maig, de 12 a 14 h

Dilluns, 1 de juny, de 12 a 14 h

Dilluns, 22 de juny, de 12  a 14 h

DESCRIPCIÓ DEL CURS

El taller proposa fixar per escrit moments significatius de la nostra vida. Evocar, reviure, recrear, ordenar aquests moments, posar-los en paraules per a nosaltres mateixos o per a algú altre, en quaderns de viatge, diaris personals, cartes o correus electrònics, petits relats, memòries. Escriure és explorar, escriure és teixir, per preservar els records, per poder-los compartir i que passin a formar part del llegat vital que es transmet de generació en generació, o simplement per plaer. També, tot buscant models, compartirem la lectura de textos autobiogràfics escrits per altres.

Les sessions tindran lloc quinzenalment i s’estructuraran en dues parts: els primers 30-45 minuts es dedicaran a breus explicacions sobre elements de l’escriptura autobiogràfica (gèneres de l’escriptura autobiogràfica, selecció de materials, descripció d’objectes i espais, narració d’esdeveniments i transicions, el tractament del temps, el narrador i la seva presència en el text autobiogràfic...) il·lustrats amb exemples. La resta del temps es dedicarà a la identificació i presentació dels projectes d’escriptura autobiogràfica dels assistents i a exercitar l’escriptura autobiogràfica.

CALENDARI DE SESSIONS

Mes

Dies

Octubre

14, 28

Novembre

11, 25

Desembre

9

Gener

13, 27

Febrer

10, 24

Març

9, 23

Abril

20

Maig

4, 18