« tornar


 

Dia de les Dones a la Intercol·legial


Dijous 7 de març, a les 18.30 h, es va celebrar al Pati de Columnes del Col·legi de l’Advocacia el Dia Internacional de les Dones – Dones col·legiades en acció, organitzat per la Intercol·legial.

Van intervenir en l’acte inaugural Núria Carrera, vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial i presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat; Teresa Blasi, presidenta de la Comissió de Dones del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i M. Eugenia Gay Rosell, degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i presidenta de l’Associació Intercol·legial.

A continuació es va llegir el decàleg “El nostre clam per l’equitat” per part de deu dones de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial.
Va ser una diada de reivindicació i de posicionaments en què es va voler vetllar per plans d’igualtat, treballar una guia de llenguatge inclusiu, visualitzar el talent femení i manifestar la voluntat de ser dones en acció.
Cal agrair molt especialment la presentació de Sandra Bestraten i Felisa Pradas de Ca la Dona, que van mostrar l’experiència del món col·laboratiu i la fortalesa que tenim estant juntes. 
L’acte va ser presentat per Pilar Sampietro, periodista radiofònica especialitzada en programes d’ecologia i cultura.
Consulteu la nota de premsa de la Intercol·legial.