« tornar


El CDL s'adhereix a Barcelona + Sostenible

El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya està adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix a elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector, amb una proposta d’actuacions que us impliquin, i acompanyar-vos en l’execució.

Volem ressaltar que vosaltres sou els i les protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, ja que podeu promoure actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

Us fem arribar el Pla d’acció que hem elaborat per a aquest any des del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya i us demanem que us hi adheriu, mitjançant el següent formulari en línia, indicant quines actuacions dureu a terme durant aquest any: formulari web.

Les dades les rep directament la Secretaria Barcelona + Sostenible, i només heu de guardar els correus electrònics de comprovació que rebreu un cop l’empleneu i envieu.

Els i les col·legiades que us hi adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna o algunes de les accions que proposem o altres de pròpies podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2019:

·         Reducció del 10 % del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2019.

·         Si us cal, obtenció d’una targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50 % sobre les tarifes per a la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

 En aquest enllaç podeu consultar el Pla d’acció del CDL.

Per a més informació, consulteu la web del programa Barcelona + Sostenible.