« tornar

El Col·legi de Doctors han inaugurat avui la fase presencial del curs de Formació inicial per a professors d'ELE

El nostre Col·legi i l'Instituto Cervantes han inaugurat avui la fase presencial del curs de formació general en didàctica de l'espanyol com a llengua segona o estrangera, que dotarà els participants dels coneixements, habilitats, tècniques i instruments bàsics necessaris per començar a exercir satisfactòriament l'activitat docent.

Caracteritzat per la seva orientació eminentment pràctica i amb una durada de 140 hores, consta d'uns seminaris en línia, de vuit dies de tallers presencials a Barcelona, ????d'una prova avaluativa i d'unes pràctiques tutoritzades d'observació i d'ensenyament, que es realitzaran en un centre de l'Institut Cervantes a l'estranger o bé en un Centre Acreditat a Espanya.

El Consell General de Col·legis de Llicenciats i l’Instituto Cervantes van signar fa mesos un conveni en què es preveia que Barcelona acollís per primer cop la fase presencial d'aquest curs, que tindrà lloc aquesta setmana del 6 al 10 de juliol a la nostra seu.

El curs és especialment indicat per a aturats, llicenciats, estudiants en l’últim any de carrera i professionals que busquin oportunitats laborals a l’estranger, tant si ja són fora com si es plantegen un canvi d’aires.