« tornar

El Col·legi dóna la benvinguda als alumnes i professors xinesos d’FP Artístic que faran una estada d’una setmana a Barcelona

El grup, que va arribar ahir, 28 de juny,  està format per catorze alumnes de 17 i 18 anys i dos professors de la Hangzhou Art Vocational School, de la província de Zhejiang. El seu objectiu és viure a Barcelona una setmana d’experiències formatives i culturals en contacte amb la Institució Cultural del CIC, el centre amb què estan agermanats des del novembre del 2013.

El Col·legi els ha donat la benvinguda, avui, dia 29,en un acte en què han intervingut la degana del Col·legi, Josefina Cambra; Lidan Qi, en nom de Puente China Qimeng, que des del primer moment col·labora amb la nostra institució en el nostre projecte a la Xina, i Francesc Raurell, director de la Institució Cultural del CIC.

El programa d’activitats que ha preparat el Col·legi consistirà en una sèrie de cursos d’art al Cercle Artístic de Sant Lluc, una ruta pels principals espais modernistes de la ciutat, i visites a la Fundació Miró, el Museu Picasso, el Museu d’Art Nacional de Catalunya, el CosmoCaixa o als mercats de la Boqueria i Santa Caterina, entre altres punts d’interès.

Posteriorment, el dissabte 4 de juliol, els estudiants i professors xinesos emprenen un ràpid periple per localitats destacades de la geografia espanyola, com ara Toledo, Granada, Ronda i Madrid.

Aquesta estada d’alumnes xinesos forma part del programa a través del qual el Col·legi, com a institució referent pel que fa a la formació permanent de docents a Catalunya, pretén canalitzar el creixent interès que tenen els alumnes xinesos per conèixer la cultura del nostre país.

Més informació sobre el programa educatiu de col·laboració amb la Xina