« tornar

El Col·legi firma un conveni de col·laboració amb Magma, Associació per promoure la Recerca Jove

Josefina Cambra, en nom del Col·legi, i Sara Arranz, copresidenta juntament amb Lucía Tamames de Magma, van firmar el 27 de gener un conveni de col·laboració.

MAGMA és una associació que té com a objectiu principal promoure la recerca entre els joves estudiants. Entre les activitats que duu a terme es troben l’organització de l’Exporecerca Jove, un certamen anual que consisteix en l’exposició de treballs de recerca de nois i noies de 12 a 30 anys i en la concessió d’uns premis als millors treballs exposats. Magma també es dedica a l’assessorament de centres i formació del professorat en temes relacionats amb la recerca a la secundària.

D’acord amb aquest conveni, el Col·legi col·laborarà en la tasca formadora de MAGMA i participarà en les edicions d’Exporecerca coma membre del jurat. Per la seva part, Magma donarà a conèixer la col·laboració del Col·legi a Exporecerca Jove, fent-lo aparèixer en un lloc destacat en les publicacions i mitjans de promoció i difusió de l’esdeveniment.

Després de la firma, va tenir lloc a la sala Ramon Fuster un acte de presentació de l’associació i de l’Exporecerca Jove, la pròxima edició de la qual tindrà lloc al març.

Van intervenir en aquest acte diversos membres de l’associació i la presidenta, així com una tutora i joves participants en diverses edicions de l’Exporecerca.