« tornar

El Col·legi i SARquavitae, empresa líder en serveis sanitaris i socials, han signat, el 30 de juny, un conveni en virtut qual col·laboraran en activitats de formació en matèria de serveis sanitaris.

A més, totes dues entitats treballaran en el projecte d'organitzar ponències dirigides als col·legiats i les famílies. D'altra banda, els professionals es beneficiaran d’avantatges per accedir als diferents serveis que s’ofereixen als centres residencials de SARquavitae.

Tant SARquavitae com el Col·legi Oficial estudiaran la possibilitat de crear un premi d'investigació per a alumnes de batxillerat sobre temes relacionats amb la gent gran.

La degana Josefina Cambra Giné, i Javier Jiménez Calavia, director de la Fundació SARquavitae, han signat un acord que estarà en vigor durant un any, encara que totes dues entitats han expressat la seva intenció d'iniciar una col·laboració estratègica a llarg termini per dur a terme diferents projectes.

La col·laboració entre el Col·legi SARquavitae i el Col·legi respon a la voluntat de la nostra institució d’oferir als col·legiats uns serveis útils i beneficiosos no només per a la pràctica professional, sinó també per a la seva qualitat de vida en general.