« tornar


El Col·legi participa  en el I Congrés de les Professions de Catalunya

Organitzat per la Sectorial d'Acció Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial, el Congrés és un esdeveniment vertebrador de l’entorn dels col·legis per compartir coneixement, visió i oportunitats davant dels nous escenaris. Des del passat 31 de maig i fins al 4 de juliol tenen lloc més de cent actes a les seus de diversos col·legis de Catalunya, amb temàtiques pròpies i sectorials. La trobada es clourà amb la presentació de les conclusions generals i un espai de networking al Museu Marítim de Barcelona.

La Comissió Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats, de la qual forma part el Col·legi, ha contribuït al Congrés amb una conferència del filòsof Josep Mª Esquirol titulada Professionals de l'àmbit social i educatiu, al servei de qui i pronunciada el 22 de juny.

Al final de la xerrada, els col·legis organitzadors vam llegir una Declaració institucional elaborada amb motiu del Congrés en què declarem que, més enllà de “vetllar per la bona praxi dels professionals” i prestar servei a les col·legiatures, “qui dona sentit a la nostra missió és, en última instància, la ciutadania”.

Llegiu la declaració institucional completa.