Emotiva presentació del llibre "I les oliveres es van gelar" de Josep Jarque

Col·legi Oficial

L'autor és alumne del Taller d'escriptura autobiogràfica de la Universitat Sènior del Col·legi

Aquest dijous 2 de desembre s'ha fet la presentació a la seu del Col·legi del llibre de Josep Jarque I les oliveres es van gelar, davant d'amics, familiars i els alumnes del Taller d'escriptura autobiogràfica de la Universitat Sènior del Col·legi.

L'autor, Josep Jarque, és alumne dels cursos del Taller d'escriptura autobiogràfica que imparteix la professora Irene Yúfera, qui ha fet la presentació del llibre, juntament amb les filles de l'autor. Malauradament, a darrera hora, Josep Jarque no ha pogut assistir presencialment a l'acte com estava previst, per motius de salut, però hi ha pogut intervenir en línia. Tot i això, ha pogut transmetre l'emoció per tota la dedicació, passió i hores que ha posat en aquesta obra, que ha estat tot un aprenentatge, al costat dels seus companys del taller. Companys que han volgut acompanyar-lo en un dia tan especial i que no s'han volgut perdre la presentació del llibre, un somni fet realitat que finalment ha vist la llum.

El llibre, de lectura amena, recull les experiències i les reflexions més significatives del recorregut vital de Josep Jarque, adaptades a rondalles o faules. A més, recrea l'ambient social en el qual s'esdevenen les experiències personals que narra, i té molta cura de reproduir-ne també el vessant lingüístic, de tal manera que aconsegueix un text d'una gran riquesa i vitalitat.