« tornar

Entrega del Premi Arnau de Vilanova

El 16 de maig va tenir lloc a la seu del Col·legi l’acte d’entrega del Premi de Filosofia Arnau de Vilanova, destinat a professors i alumnes de filosofia, tant d’ESO com de batxillerat, que aquest anys ha arribat a la XXXI edició.

En l’acte, presidit pel vicedegà Francesc Danés i dos dels membres del jurat, Jordi Beltran i Joan Fernández, es van entregar els premis als guanyadors de les diferents modalitats:

A) Professors d’ensenyament secundari

Menció per al treball Canvia a l’escola en quatre passes, del professor Jacint Subirà i Comellas

B) Premis alumnes de batxillerat

PRIMER PREMI: La metàfora kafkiana. Una aproximació a l’Antropologia Filosòfica de la “Transformació” i “El procés”, de Valèria García Loor, alumnade l’Institut El Palau, de Sant Andreu de la Barca.

SEGON PREMI: El test de Kalama: anàlisi de la formació de falsos records, de Júlia Castellano Llordella, alumnade l’Institut El Cairat, d’Esparraguera.

TERCER PREMI: Sortint de dubtes. Del dubte a la presa de decisions, d’Ania Krause Moreno, alumnade l’Institut Lluís Domènech i Montaner, de Canet de Mar.

MENCIÓ 1: La moral en els nadons. Un caràcter innat o adquirit?, de Neus Durán Llarguès,  de l’Escola Pia de Terrassa.

MENCIÓ 2: Francesc Pujols, filòsof de Martorell, d’Andrea Troya Quintero, de l’institut el Castell, d’Esparraguera

C) Premis alumnes universitaris

Atesa la qualitat dels treballs presentats, es premien EX AEQUO dos treballs :

La ayuda psicológica bajo sospecha: una reflexión acerca de la necesidad de la filosofía en la práctica assistencial, de Jordi Josep Cabòs Teixidó,

Raó, fe, temps: Breu estudi filosòfic sobre la temporalitat a partir de les aportacions d’alguns filòsofs de la cristiandat medieval, de Pere Roca Clotet.

MENCIÓ per a Aster, d’Abraham Pérez Gómez.