2023-2024

Escola d'Hivern

L'Escola d'Hivern 2023-2024 vol continuar acompanyant els docents amb una formació contínua de qualitat, en diferents àmbits i matèries, i fent èmfasi en aspectes d’interès per a la pràctica docent, tant metodològics com de contingut.

Us convidem a consultar la nostra programació i també la formació en format jornada, de dos dies de durada, al voltant de la didàctica de diferents matèries: ciències socials i clàssiques.

Inscripcions obertes a partir del dia 15 de novembre de 2023. 

Si preferiu formar-vos de manera asíncrona i al vostre aire, consulteu la nostra formació en línia asíncrona que us permet  escollir el vostre ritme d'aprenentatge, sense horaris fixos ni necessitat de desplaçar-vos. Cliqueu aquí

Cultura clàssica

241306
Classicàpsula: Les històries de les ciutats romanes de Barcelona, Tarragona i Empúries
Professorat de Llengua, Literatura i Cultura Clàssiques. Membres de l'equip ICE Dolors Condom de cultura clàssica de la UdG
25 maig de 2024 - 25 maig de 2024
  • Personalment, a les oficines del Col·legi (pagament en efectiu, amb xec o VISA)
  •  Per Internet:https://cdl.cat/ (pagament amb VISA)

Les persones en atur tenen un 20% de descompte en el preu dels cursos. Cal presentar el document original d’estar inscrits a l’INEM en el moment de fer la inscripció, que en aquest cas ha de ser presencial a la seu del Col·legi. Els cursos són bonificables a través de la Fundación Tripartita. Per a més informació, consulteu el vostre centre de treball.

  • Cal assistir al 80% d’hores per obtenir el certificat.
  • Un cop feta la inscripció no es retornarà l’import de la matrícula.
  • Si un curs no arriba al nombre mínim d’inscrits, s’haurà d’anul·lar. Només en aquest cas es retornarà l’import de la matrícula.
  • Per gaudir del preu de col·legiat cal estar d'alta del Col·legi des del començament fins al final del curs.