El Full virtual és el butlletí electrònic mensual del Col·legi, que recull les activitats i les notícies més destacades. S'envia a tots els col·legiats i a qui hi estigui interessat.
Si el voleu rebre i no sou col·legiat, envieu un correu electrònic a comunicacio@cdl.cat i poseu el text "Full virtual" a l'assumpte i el nom i cognoms al cos del missatge.

Formació permanent de l'Escola d’Hivern

Ja tenim a punt la formació d'hivern per a docents de secundària i batxillerat. Formació contínua de qualitat, en diferents àmbits i matèries, i fent èmfasi en aspectes d’interès per a la pràctica docent, tant metodològics com de contingut. Inscripcions obertes!

Preparació d'oposicions 2024

Hi ha 6.947 places convocades per a la convocatòria ordinària del 2024. Si vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic, nosaltres t'hi ajudem. Consulta la programació i inscriu-t'hi!

Forma’t al teu ritme!

Forma’t quan vulguis i des d'on vulguis mitjançant els cursos en línia de la nostra plataforma. La nostra formació en línia asíncrona et permet escollir el teu ritme d'aprenentatge, sense horaris fixos ni necessitat de desplaçar-te.

XVIII Jornades de Didàctica de les Llengües Clàssiques

Les Jornades del 2024 porten per títol "Transversalitat del món clàssic a les aules: ODS, diversitat i pervivència dels clàssics a l’actualitat", i són un espai de trobada, reflexió i posada en comú per al professorat de clàssiques. Enguany farem èmfasi en la pervivència dels clàssics a l’actualitat i en el valor transversal de les clàssiques en el marc del nou decret curricular. Formació gratuïta.

IV Jornades de Didàctica de les Ciències Socials

L'eix d'aquestes Jornades és el treballar el món del segle XXI a l’aula des dels conceptes de globalització, desigualtat, conflicte i polarització política, tant a l'aula com en el context europeu i mundial, i donar recursos per tractar i superar el conflicte a les aules de secundària.  Formació gratuïta.

La Universitat Sènior, oberta a tothom!

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aquesta onzena edició aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2023 al juny del 2024. 

 

Convocat el XLIII Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

Ja podeu presentar els treballs per optar al XLIII Premi Arnau de Vilanova, adreçats a professors d'ensenyament secundari, alumnes de batxilerat, de grau, de màster universitari i de doctorat. El termini acaba el divendres 14 de juny de 2024, a les 20 h.

La borsa de treball

El Col·legi de Doctors i Llicenciats ofereix una borsa de treball exclusiva per als col·legiats, on podreu trobar les ofertes de feina més adequades a la vostra formació i experiència. També està al servei de les empreses o centres que busquen professionals. Consulteu-la!

Formació a mida per a centres educatius

El Col·legi organitza formació i assessorament pedagògic a mida per als centres educatius, tant per als nivells de primària com de secundària (ESO i batxillerat), Els cursos tenen el reconeixement del Departament d’Educació i es poden bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Consulteu-nos-ho!

Servei d'assessoria jurídica, legal i laboral

Us recordem que tenim a la vostra disposició el servei d'assessorament jurídic, legal i laboral, a càrrec d'Eva Izquierdo, advocada, experta en legislació en la funció pública i en dret educatiu. Aquest servei d’assessorament legal es fa a la seu del Col·legi, els dimarts, de 17 a 19 h. Per utilizar aquest servei cal ser col·legiat i s'ha de demanar cita al telèfon 933 170 428.

Oferta per als col·legiats al Teatre Lliure. Programació 2023/2024

Fes un cop d'ull a la programació de la temporada! La col·laboració amb el Teatre Lliure per a la temporada 2023-2024 té avantatges per als col·legiats. Gaudeix del codi promocional a 24 €, i per als menors de 35 anys, a 10 € . No us ho perdeu!

CCCB: oferta per als col·legiats

Aprofiteu l’oferta del CCCB per al col·legiats, per assistir gratuïtament o amb cost reduït als debats i les exposicions. Us animem a subscriure-us a la seva newsletter per estar al dia de tota la programació, o bé visiteu el web. Hi ha 20 places per a cada esdeveniment. Per inscriure-us, ens heu d'enviar un correu on ens heu d'indicar els actes als quals voleu assistir.