« tornar


Gran èxit de les VII Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química a l'educació secundària

Els passats dies 24, 25 i 26 d'ocbre es van celebrar a Barcelona les VII Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química a l'educació secundària, amb un gran èxit de participació.

El dijous 24 se'n va fer la sessió inaugural a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, amb la conferència titulada "La futura taula periòdica. Trobarem nuclis artificials amb Z gran, estables?", a càrrec de Joan Parellada, president de la SCF i professor de la Facultat de Física, Universitat de Barcelona.

Divendres i dissabte es van fer pronunciar les conferències a la seu de l'Institut Químic de Sarrià: "150 anys del sistema periòdic: la Creativitat col·lectiva de les aules de ciències", a càrrec de Josep Ramon Bertomeu, Institut Interuniversitari López Piñero, Universitat de València, i la conferència de cloenda "Elemental, estimat Mendeléiev", a càrrec de Josep Duran i Josep Anton Vieta, UdG. Aquests mateixos dies es van fer un seguit de tallers distribuïts en diversos blocs que van oferir propostes molt engrescadores als participants. 

Podeu consultar-ne aquí el programa detallat.