« tornar


Jornada “ Avaluació i qualitat en la pràctica de la mediació. Cap a una medicació de qualitat”  

La Jornada “ Avaluació i qualitat en la pràctica de la mediació. Cap a una medicació de qualitat” que va organitzar l’ICE conjuntament amb altres entitats, entre les quals el CDL, i que es va dur a terme dilluns dia 15 d’octubre de 2018, va ser tot un èxit. Així ho han manifestat tant les diferents entitats participants com nombroses persones que hi van assistir.

El 50% de les persones participants provenien d’ensenyament, educació primària i secundària, i reconeixien la necessitat de formació en aquestes àrees, especialment quan el proper mes de març del 2019 han de tenir enllestit en Pla de Convivència de Centre.
Cal afegir a aquests agraïments els rebuts per part dels tres Instituts d’Educació Secundària (Salvador Seguí, Barcelona; Severo Ochoa, Esplugues de Llobregat; Pere Ribot, Vilassar de Mar), on s’ha desplaçat la Dra. Vecchi, els dies 16, 17 i 18 d’octubre.
Tant la Jornada com les xerrades en centres de secundària s’emmarquen en el Projecte PAULA i Cultura i Recerca per la Pau, que l’Institut de Desenvolupament Professional - Institut de Ciències de l’Educació i la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona duem a terme des de fa uns anys.