La Intercol·legial

 

Taula rodona: "De l'afectivitat a l'assetjament. Límits i estratègies de prevenció de conflictes per als docents"

El proper dia 7 d'octubre de 2019 se celebra el Dia del Docent. Us convidem a assistir a l'acte de celebració a les 18.30 h, a la seu del CDL, que se centrarà en el tema “De l'afectivitat a l'assetjament. Límits i estratègies de prevenció de conflictes per als docents”. Amb la participació de: Maite Aymerich, directora general de Currículum i Personalització del Departament d'Educació; Pilar Polo, psicòloga del centre de Vicki Bernadet; Judith Miró, directora de l'INS Sant Quirze; Anna Vall, mediadora i professora de la UB, i Mamen Artero, Globus vermell, arquitecte i responsable del programa educatiu del COAC. Moderarà la taula rodona Carme Panchón, professora de la Facultat de Pedagogia de la UB i membre de la Junta del CDL.

 Us hi podeu apuntar enviant un mail a activitats@cdl.cat o omplint aquest formulari.

 

El Col·legi forma part de la Junta Directiva de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya des dels seus inicis l’any 2011. La Intercol·legial representa més de cent corporacions professionals de Catalunya, amb més de 200.000 col·legiats i col·legiades de tots els sectors professionals. El Col·legi és membre de la Comissió Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats i des del 7 de juny de 2018 en lidera la Comissió d’Ensenyament.

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya té com a finalitats reforçar la presència social dels col·legis professionals, divulgar les seves funcions d’interès general, impulsar projectes comuns, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

En podeu trobar més informació a la seva web.