« tornar


Linguapax 2018. Ciutats, arts i experiències de la paraula

 

Fidel a la seva cita anual, els dies 20 i 21 de novembre, Linguapax celebra la seva trobada internacional al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona per continuar reflexionant sobre el rol de les llengües en diferents àmbits de l’activitat humana, especialment a les ciutats contemporànies, espais on les pràctiques comunicatives evolucionen i es transformen permanentment.

Enguany farem un èmfasi especial en la relació entre llengües i arts i continuarem incidint, afegint-nos a la commemoració del centenari del naixement de Raimon Panikkar, en la relació entre les llengües i les tradicions espirituals.
La trobada tindrà com a cloenda la conferència de l’escriptor Bernardo Atxaga, un creador entre llengües.
Malgrat que la trobada s’ha plantejat com un tot, som conscients que la diversitat de propostes que s’hi ofereixen s’adrecen a públics diferents i, per tant, en el full d’inscripció trobareu la possibilitat d’inscriure-us, només,  a aquelles activitats que s’adeqüin millor a la vostra activitat acadèmica o professional o que més us interessin.

Ens agradaria molt que ens hi acompanyéssiu; per sumar idees i experiències i per poder avançar plegats en la construcció d’un món i d’una societat més plural, més equitativa i més justa.
  

 

Més informació