Especialista Mediació

T’agradaria incorporar-te de manera professional al món de la mediació? 

Al Curs d’especialització en mediació i gestió col·laborativa de conflictes adquiriràs les habilitats necessàries per desenvolupar-te com a mediador, i podràs accedir al Registre de mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i al Registre de Professionals i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia.

És, doncs, un curs pràctic, capacitador i professionalitzador, de 240 h, que inclou una part general (120 h), i dos mòduls de 60 h en els àmbits familiar i ciutadania, necessaris per a l'homologació del curs. 

El curs s’imparteix de manera semipresencial divendres a la tarda i dissabtes al matí i combina sessions en línia, que permeten la participació interactiva entre l’alumnat i el professorat, i tres tallers pràctics presencials (un taller al final cada mòdul), a la seu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats. 

Una vegada finalitzats aquests estudis, es dona l’opció d’ampliar coneixements amb dos mòduls addicionals (mediació en l’àmbit de la justícia restaurativa i mediació mercantil). 

Consulta l'equip docentMediació

    Títol Professorat Data i hora  
M2300 Curs d’especialització en mediació i gestió col·laborativa de conflictes Anna Valls Del 17 d'octubre de 2022 a l'1 d'abril de 2023. De 17:00 a 20:00 +Info