« tornar

La sala d’actes del Col·legi es va quedar petita per acollir el nombrosíssim públic que va voler acompanyar Mercè Izquierdo i Salvador Carrasco el 26 de gener, dia de l’entrega del Premi Ramon Fuster, concedit per la nostra institució als col·legiats que s’han distingit en el món educatiu i cultural.

L’acte, presidit per Francesc Homs, secretari general de la Presidència  i portaveu del Govern de la Generalitat, es va obrir amb una salutació de la degana, Josefina Cambra, que va resumir breument el destacat paper que els dos premiats han representat per a la nostra institució.

Tot seguit, Mariona Espinet va glossar la figura de Mercè Izquierdo, la qual va intervenir a continuació per explicar com havia nascut la seva vinculació al Col·legi a través de les seves activitats de recerca pedagògica en l’àmbit de les ciències experimentals.

El videcedegà Francesc Danés va ser l’encarregat de glossar la figura de Salvador Carrasco, que va pronunciar unes paraules en record de Ramon Fuster, el primer degà elegit democràticament, i va acabar reivindicant una educació de millor qualitat i una societat i un país més lliures i més justos.

Després que la degana enumerés les personalitats que fins ara han rebut el Premi, Francesc Homs va fer l’última intervenció, en què va felicitar els premiats i els va agrair la tasca realitzada.

Van cloure l’acte Rosa Cristo, soprano del teatre del Liceu, i Xavier Aguilar, baríton, compositor i pianista, que van interpretar peces de Mozart, José Serrano i d’altres.

 

Podeu veure agunes fotos a la zona multimèdia