« tornar

Nova edició del cicle Parlen els experts

El 20 d’abril i el 4 de maig van tenir lloc respectivament les dues sessions del cicle Parlen els experts, organitzat des de fa uns anys pel Grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UOC i el Col·legi. El cicle s'adreça a estudiants i titulats de la UOC, així com als nostres col·legiats en general, en especial els docents de secundària, i a qualsevol persona interessada en la matèria que s'hi tracti. 

Aquest any, i sota la coordinació d’Olívia Gassol, el cicle es titulava Lectures de literatura catalana i ha estat a càrrec de Jordi Llavina i Jaume Aulet.

En la primera sessió, Vinyoli i el “viure poèticament”, Jordi Llavina va repassar l’obra d’aquest poeta i la va vincular a alguns episodis significatius de la seva existència.

Pel que fa a la segona, De Joan Oliver a Pere Quart. Tot un “Ball robat”. Jaume Aulet es va centrar en la importància de Joan Oliver en la literatura catalana contemporània, tant pel que fa al seu compromís cívic i intel·lectual com, sobretot, al seu compromís amb la llengua i la literatura.